Naturen langs (noget af) Hærvejen

Oplev naturen ved Hærvejen fra Kollemorten til Hundshoved – ved hjælp af billeder og korte beskrivelser

Frem af gemmerne – ud på lærred

Jeg tager masser af billeder, mest natur, blomster osv. som udfolder sig på forskellig vis hen over året.

Dog synes jeg at sommertiden er bedst, også fordi blomsterne virkelig kommer til sin ret, med knopper, blomster og blade, der ændrer sig fra dag til dag.

Men bruger jeg så de billeder til noget, nej faktisk ikke, og det skulle der laves om på, så jeg fandt på at nu vil jeg have en “blomstervæg” i mit køkken-alrum, så nu er det på plads, også selvom nogle af billederne måske skal byttes rundt, hænge mere lige osv. men det er jo også en proces.

Inspirationen og udførsel har jeg fået, da jeg på facebook så, at jeg kunne lave et billede gratis, mod at give feedback på forløbet, hvilket jeg hermed gør.

Jeg har brugt Saal Digital, hvor jeg også tidligere har lavet en fotobog, som jeg er rigtig glad for. Der er masser af muligheder for forskellige billedtyper, jeg valgte den mest enkle med lærred, og har ikke haft de store problemer med at lave billederne, det var faktisk ret enkelt, da man kan vælge en helt automatisk metode, så man kan næsten ikke gøre noget forkert.

Efter udarbejdelsen og modtagelsen af det ene billede, som var min “prøve” sendte jeg en ordre afsted på 8 billeder mere, som fluks blev lavet og kom i løbet af få dage, og nu hænger de altså på min væg, så jeg dagligt bliver mindet om mine dejlige blomster.

Det kunne lige så godt være billeder fra mine ture langs Hærvejen, tror faktisk jeg vil have det som projekt her hen over 2018, så jeg får endnu flere “egne produkter” på mine vægge, de er helt unikke og meget inspirerende at have hængende.

Vil du se mere om dine muligheder for at lave egne billeder, så tjek #Saaldigital_dk her får du en super service.

Du kan se lidt billeder af min proces herunder.

pakkenfolieudpakningblomster hængt op

Reklamer

Der er lukket for kommentarer.